Formats for innovation and collaboration

Onze visie

De huidige kenniseconomie vraagt om mensen en organisaties met kwaliteiten als flexibiliteit, vernieuwingskracht en inlevingsvermogen; frisse geesten die anders durven én kunnen denken. Om deze kwaliteiten te ontwikkelen én onderhouden organiseren wij sinds 2012 trajecten en bijeenkomsten waarin we deelnemers uitdagen tot creatieve denk- en werkprocessen. Zo willen we samen oplossingen vinden voor complexe vraagstukken en slimme innovaties en veranderingen mogelijk maken die bijdragen aan een betere wereld.

6 BOUWSTENEN

Onze projecten bestaan uit 6 bouwstenen: creativiteit, inventiviteit, flexibiliteit, interactie, hospitality en design.

CREATIVITEIT, INVENTIVITEIT & FLEXIBILITEIT

Creativiteit en innovatie zijn onlosmakelijk verbonden. Daarom integreren we in onze projecten uitdagingen die vragen om speelse, innovatieve en oplossingsgerichte perspectieven. Al doende verlegt men grenzen en doorbreekt men vaste denkpatronen: een voorwaarde om tot nieuwe inzichten te komen.

INTERACTIE

Interactie stimuleert betrokkenheid. Daarom organiseren we activerende settingen waaraan iedereen deelneemt en bijdraagt. Verfrissende en strategische spelelementen hebben hierin een grote rol. Zo worden nieuwe inzichten vergaard én eigen gemaakt.

HOSPITALITY
Charme, optimale service en gastvrijheid zit in het DNA van Cornelis Serveert. De ‘tone of voice’ moet vanaf moment 1 perfect gezet worden. We trekken de gewenste sfeer daarom door tot in de details; van alle communicatie-uitingen tot de serviceverlening.

DESIGN
Mooi design overtuigt. Daarom is een aantrekkelijke setting voor ons hét startpunt om een boodschap te communiceren. Ieder project geven we een eigen visuele identiteit die de inhoudelijke doelstellingen onderstrepen. Deze identiteit trekken we door tot in de details, om een passende totaalbeleving te creëren.