Bijeenkomsten om koers te bepalen

TOEKOMSTGERICHTE (TEAM)SESSIES

Hoe vindt u samen met uw team bruikbare antwoorden & inzichten voor uw (innovatie)vraagstuk?

Cornelis Serveert ontwerpt en organiseert sessies waarin nieuwe, kansrijke ideeën worden gegenereerd die antwoord geven op uw vraagstuk. Onze sessies bieden structuur om doelgericht tot inzichten en oplossingen te komen. Deze aanpak stelt deelnemers open voor nieuwe denkkaders. Nieuwe inzichten, uitdagingen, oplossingen en een collectief geformuleerd plan van aanpakt worden gevangen in een Recept voor de Toekomst. De basis voor constructief vervolg.

Met onze activerende formats en inspirerende gesprekstools creëren we samen met u een dynamiek die uw team openstelt voor vernieuwing. Zo helpen we vaste denkpatronen te doorbreken en in korte tijd tot effectief resultaat te komen waarmee uw team of organisatie een vraagstuk strategisch en ‘future proof’ kan doorontwikkelen.

 

KLANTEN VINDEN ONZE TEAMSESSIES VOOR:

  • een stimulerende kick-off van een nieuw (samenwerkings)traject of project;
  • het scherpstellen van ambities, strategie en de ‘next step’
  • het verkrijgen en/of behouden van commitment van teamleden en/of stakeholders;
  • doelgerichte krachtenbundeling waarin deelnemers bekend worden met elkaars expertise;
  • het vinden van inspiratie (buiten het eigen terrein);
  • het vinden van focus en vaart wanneer een denk- of werkproces moeizaam verloopt.

ONZE SESSIES ZIJN AL AFGENOMEN DOOR O.A.:

WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN

Een teamsessie is pas effectief als de opbrengst de vraagstelling beantwoordt. Wij adviseren u hoe u dit resultaat behaalt en faciliteren deze sessies. We helpen bij het formuleren van de juiste vraagstelling en het samenstellen van een vruchtbaar team.
We ontwikkelen een uitgebalanceerde opzet en maken daarbij weloverwogen keuzes mbt ruimte, inspiratie, het programma en een gezonde groepsdynamiek.

We bieden Road map sessies aan en sessies waarin gezamenlijk een Recept voor de Toekomst wordt geschreven, of ontwikkelen een teamsessie of -traject op maat.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw vraagstuk?
Neem hier
 vrijblijvend contact met ons.