Formats for innovation and collaboration

Referenties

De kracht van Cornelis vond ik het doorvragen om zo tot de kern te komen om vervolgens de oogst van wat ze ophalen om te zetten in slimme werkvormen. Knap hoe ze schakelen tussen inhoud en proces.  Iedere activiteit is gekoppeld aan het bereiken van het doel. Heel bijzonder hoe er aandacht is voor zelfs het kleinste detail! Cornelis Serveert werkt met focus, energie en creativiteit!
Sharda Kawarmala – Teamleider Fontys Hogeschool Werktuigbouwkunde

Cornelis heeft een geweldig teambuilding programma opgezet waarin inhoud, ontspanning en creativiteit inventief zijn gecombineerd. Dankzij een afwisselend en verrassend programma liet iedereen zich liet meeslepen en kon iedereen bijdragen op zijn eigen manier.
– Martijn Messemaker, Head HR, Bol.com

We hebben Projectstudio Cornelis Serveert nu al meerdere malen betrokken bij een vraagstuk waar wij zelf te diep in zaten. Steeds duiken zij stevig de inhoud in en helpen zij ons een specifieke vraagstuk te ontrafelen en samen met stakeholders concreet te maken.
– Minke Eringa, Manager Dynamiek TU Delft

Dankzij het door Cornelis ontwikkelde traject en format zijn we erin geslaagd om binnen korte tijd een zeer sterke experience te ontwikkelen gebaseerd op human centered design die écht werkt én technologische innovatie menselijk maakt.
– Lex Hoefsloot, Oprichter Blue Jay en CEO Lightyear

Dank voor de fijne samenwerking, de combinatie van geduld en snelheid.
– Ronald Venrooy, Directeur Corrosia Theater, Expo & Film

Veerle and Sophie are two hybrid ladies who co-create a lot cool things under the name Cornelis Serveert. The process that they used for facilitating the workshop seemed very frictionless. They didn’t seem to interveen that much. I think that’s one of the most underestimated skills that one can possess. Let people think for themselves and coach them in the right direction. 
Matthijs De Block – Art Director, Kunigi.be

Cornelis Serveert heeft de gemeente Bunnik enorm goed ondersteund bij het organiseren van diverse trajecten op het gebied van zorginnovatie. Creatieve ideeën, prettige communicatie een oog voor detail: wij hebben het allemaal mogen ervaren! We kijken met veel enthousiasme terug op zowel het proces als op het uiteindelijke resultaat.
Menno van Erkelens – Beleidsadviseur Sociaal Domein, Gemeente Bunnik

Dit projectbureau weet vormen te ontwikkelen die meerwaarde voor de content betekenen.
– Giancarlo Carboni, Manager Klachtenteam Sociaal Domein Gemeente Amsterdam

Cornelis Serveert ontwerpt en produceert geheel in de lijn met de inhoud die je wilt neerzetten en het beeld dat je wilt uitstralen. Mocht je ooit een bedrijf nodig hebben dat weet heeft van conceptontwikkeling en dat kan omzetten in communicatie en organisatie, kan ik Cornelis Serveert van harte aanbevelen.
– Herma Tuunter, Managing Director Dance: Fontys Hogeschool voor de Kunsten

Het is een plezier te werken met Cornelis Serveert. Zij combineren slimheid, oog voor detail en esthetiek tot inhoudelijk verrassende concepten.
– Piet Menu, Directeur Zuidelijk Toneel

Cornelis Serveert heeft voor de opening van De Krook een essentiële rol gespeeld door niet alleen een verrassend op maat programma te ontwikkelen maar ons vooral de juiste vragen te stellen: hierdoor zijn wij vanuit drie verschillende organisaties gaan inzien hoe wij moesten samenwerken.
– Jole Leyseele – projectcoördinator Openingstraject De Krook Gent.

Ik heb veel brainstormprogramma’s meegemaakt. Maar nooit zo een als deze…de balans tussen diepgang, informele werkvormen en verrassing leidde tot een verrassende efficiënt en aangenaam programma. De perfecte kick off voor ons innovatietraject.
– Ian Patheyjohns, Strategy & Innovation Manager, DNV-GL

Cornelis Serveert werkt origineel, prikkelend, voert uit tot in de puntjes en maakte daarmee van de kick offs van onze internationale marketingcampagne samen met onze stakeholders een groot succes.
– Martine Jedema, Senior Marketeer Stadsschouwburg Amsterdam

Cornelis weet de lastigste thematiek keer op keer om te toveren in verrassende en doelgerichte leerervaringen.
– Tom van de Wetering, Commercieel Directeur medialab SETUP

Eindelijk een ‘out of the box’-denkend projectbureau dat conferenties vanuit fris oogpunt doeltreffend organiseert.
– Pascal Gielen, Steering group Teachers’ Academy Conference

Cornelis Serveert realiseert inspirerende settingen die uitlokken tot open gesprek en concreet resultaat: voor ons een perfecte samenwerking om toekomstscenario’s te ontwikkelen
– Sanne Bekkenutte, Manager Stedelijk Bureau Social Return – Gemeente Amsterdam

Cornelis Serveert laat je op een nieuwe manier naar oude dingen kijken. Dat frist op.
– Ron Lafaber, Teamlid onderwijsvernieuwing Scholengroep Cambium

Met originele en creatieve formats weet Cornelis complexe materie te vertalen naar praktische do’s en don’ts. Met veel oog voor detail.
– Christel van de Craats, Programmamaker Pakhuis de Zwijger

Met Cornelis Serveert is het prettig samenwerken: ze denken vooruit, vragen door tot de essentie en ze hebben ons innovatietraject verrassend tastbaar vormgegeven en gefaciliteerd.
– Emma de Wit, Trainee, Gemeente Bunnik

Met Cornelis Serveert samenwerken is een feest: ze slagen erin veelzijdige perspectieven rondom de ethische uitdagingen van technologische innovatie bij elkaar te brengen en bespreekbaar te maken. Dit zet aan tot het maken van responsible decisions.
– Ricardo Abdoel, Director Fontys Objexlab – Fontys University of Applied Sciences

De uitkomst van de 360 graden sessie met het team was de best denkbare.
– Rolf Coppens – Algemeen Directeur Creative Digital Agency GRRR