Bijeenkomsten om koers te bepalen

Referenties

Cornelis heeft een geweldig programma opgezet waarin inhoud, ontspanning en creativiteit inventief zijn gecombineerd. Dankzij een afwisselend en verrassend programma liet iedereen zich liet meeslepen en kon iedereen bijdragen op zijn eigen manier.
Martijn Messemaker, Head HR, Bol.com

It was a truly engaging dynamic event, and trust me when i tell you that i’ve seen many seminars. this one was highly engaging and dynamic for participants.
Mateu HernándezCEO Barcelona Global

De doeltreffende sessies ter voorbereiding en de sterke formule van Cornelis heeft ervoor gezorgd dat we ons publiek konden boeien en nu met een mooi resultaat verder kunnen. Elegant, Professioneel en Efficiënt. Een aanrader!
Wouter Dieleman, Commercial Manager Belgium MSC

Cornelis Serveert verstaat de kunst om ons, organiserende partners, aangenaam en voortvarend te begeleiden. Er wordt goed geluisterd en ingesprongen op het moment waar inhoud en vorm elkaar raken. Ze vertalen onze gedachten door naar werkvormen en een setting die uiteenlopende stakeholders constructief én wederom aangenaam in gesprek brengt.
Caroline Huyghe – program coordinator Food & The Future Rikolto

We hebben Cornelis Serveert nu al meerdere malen betrokken bij een vraagstuk waar wij zelf te diep in zaten. Steeds duiken zij stevig de inhoud in en helpen zij ons een specifieke vraagstuk te ontrafelen en samen met stakeholders concreet te maken.
Minke Eringa, Manager Dynamiek TU Delft

Dankzij het door Cornelis ontwikkelde traject en format zijn we erin geslaagd om binnen korte tijd een zeer sterke experience te ontwikkelen gebaseerd op human centered design die écht werkt én technologische innovatie menselijk maakt.
Lex Hoefsloot, Oprichter Blue Jay en CEO Lightyear

Cornelis Serveert werkt met focus, energie en creativiteit!
Sharda Kawarmala, Teamleider Fontys Hogeschool Werktuigbouwkunde

Dit projectbureau weet vormen te ontwikkelen die meerwaarde voor de content betekenen.
Giancarlo Carboni, Manager Klachtenteam Sociaal Domein Gemeente Amsterdam

Ruim een half jaar later nemen we nog steeds geregeld het Recept ter hand en werken we constructief aan de stappen die we destijds hebben uitgestippeld; het blijkt een stimulerend houvast om met elkaar door te pakken.
Edith Molemans, Kantoordirecteur Boontje Advocaten

Cornelis Serveert heeft voor de opening van De Krook een essentiële rol gespeeld door niet alleen een verrassend op maat programma te ontwikkelen maar ons vooral de juiste vragen te stellen: hierdoor zijn wij vanuit drie verschillende organisaties gaan inzien hoe wij moesten samenwerken.
Jole Leyseele, Projectcoördinator De Krook Gent.

Ik heb veel brainstormprogramma’s meegemaakt. Maar nooit zo een als deze…de balans tussen diepgang, informele werkvormen en verrassing leidde tot een verrassende efficiënt en aangenaam programma. De perfecte kick off voor ons innovatietraject.
Ian Patheyjohns, Strategy & Innovation Manager, DNV-GL

Cornelis Serveert werkt origineel, prikkelend, voert uit tot in de puntjes en maakte daarmee van de kick offs van onze internationale campagne samen met onze stakeholders een groot succes.
Martine Jedema, Senior Marketeer Stadsschouwburg Amsterdam

Cornelis weet de lastigste thematiek keer op keer om te toveren in verrassende en doelgerichte leerervaringen.
Tom van de Wetering, Commercieel Directeur medialab SETUP

Cornelis Serveert ontwikkelt geheel in de lijn met de inhoud die je wilt neerzetten en het beeld dat je wilt uitstralen. Mocht je ooit een bedrijf nodig hebben dat weet heeft van conceptontwikkeling en dat kan omzetten in communicatie en organisatie, kan ik Cornelis Serveert van harte aanbevelen.
Herma Tuunter, Managing Director Dance: Fontys Hogeschool voor de Kunsten

Dit format toont aan dat je met je hele organisatie kunt nadenken over uitdagingen zonder met elkaar te verdwalen. Bonding en energie gegarandeerd.
Margriet Schavemaker, Hoofd research & publicaties Stedelijk Museum Amsterdam

Eindelijk een ‘out of the box’-denkend projectbureau dat conferenties vanuit fris oogpunt doeltreffend organiseert.
Pascal Gielen, Steering group Teachers’ Academy Conference

Het is niet evident om met 5 partijen 1 programma te organiseren, maar met zachte hand gestuurd door Cornelis Serveert zijn we tot een fantastisch resultaat gekomen dat vraagt om vervolg.
Kathleen Treier, Directeur Theaterfestival Vlaanderen

Met Cornelis Serveert is het prettig samenwerken: ze denken vooruit, vragen door tot de essentie en ze hebben ons innovatietraject verrassend tastbaar vormgegeven en gefaciliteerd.
Emma de Wit, Beleidsadviseur Gemeente Bunnik

Cornelis Serveert verstaat de kunst van evenementen organiseren die strak doordacht zijn, maar op informele wijze weten te verrassen wat resulteert in een enorme boost om elkaar écht te ontmoeten.
Monique van Dusseldorp, Program director TEDX Amsterdam

Cornelis Serveert realiseert inspirerende settingen die uitlokken tot open gesprek en concreet resultaat: voor ons een perfecte samenwerking om toekomstscenario’s te ontwikkelen
Sanne Bekkenutte, Manager Stedelijk Bureau Social Return – Gemeente Amsterdam

Het was een waar genoegen om met jullie samen te werken, dank voor jullie inzet en de fijne en professionele samenwerking: dat heeft het geheel naar een hoog niveau getrokken.
Nienke Poelsma, Head Cinekid for Professionals

De uitkomst van de 360 graden sessie met het team was de best denkbare.
Rolf Coppens, Algemeen Directeur Creative Digital Agency GRRR

Met Cornelis Serveert samenwerken is een feest: ze slagen erin veelzijdige perspectieven rondom de ethische uitdagingen van technologische innovatie bij elkaar te brengen en bespreekbaar te maken. Dit zet aan tot het maken van responsible decisions.
Ricardo Abdoel, Director Fontys Objexlab – Fontys University of Applied Sciences