Bijeenkomsten om koers te bepalen

RECEPTEN VOOR DE TOEKOMST

In onze projecten zoeken we samen met de betrokkenen naar kansrijke ideeën en oplossingen rondom een specifiek vraagstuk. Om te garanderen dat de verzamelde inzichten constructief vervolg krijgen, verwerken we de uitkomsten tot op maat gemaakte Recepten voor de Toekomst.

RECEPT VOOR DE TOEKOMST: EEN STRATEGISCH ACTIEPLAN 
Een Recept voor de Toekomst is een strategisch actieplan om als organisatie ‘the next step’ te kunnen bereiken. De ‘ingrediënten’ van dit Recept bestaan uit belangrijke uitkomsten van de evenementen of sessies waarin gezamenlijk naar inzichten voor een specifiek vraagstuk gezocht wordt. Cornelis Serveert documenteert de uitkomsten zorgvuldig en verwerkt deze tot een op maat gemaakt Recept.
Na afloop van een evenement of sessie ontvangen alle betrokkenheden dit Recept; als concrete terugkoppeling en stimulerende follow up.

CONCRETE HANDVATTEN VOOR THE NEXT STEP
Recepten voor de Toekomst vormen het ultieme bewijs dat een initiatief om collectief kennis te ontwikkelen niet eenmalig maar van duurzame aard is. Zo onderstreept de opdrachtgever de wens om samen met een team of belangrijke stakeholders actief ‘the next step’ te bereiken en geef je concrete handvatten om hier samen aan te werken.

O.A. ZIJ GINGEN JE VOOR: