Formats for innovation and collaboration

RECEPTEN VOOR DE TOEKOMST

Binnen onze projecten zoeken we samen met de opdrachtgever en andere betrokkenen naar kansrijke ideeën en oplossingen rondom een specifiek vraagstuk. Om te garanderen dat deze verzamelde inzichten constructief vervolg krijgen, ontwikkelen we Recepten voor de Toekomst.

STRATEGISCH ACTIEPLAN VOOR THE NEXT STEP 
Tijdens zowel evenementen als procesbegeleiding vormt de ontwikkeling van een nieuw specifiek Recept de rode draad van een programma. Per onderdeel worden er nieuwe ingrediënten die een steentje kunnen bijdragen aan het centrale vraagstuk, verzameld en gedocumenteerd.
Deze ingredienten, van suggesties, acties tot ideeën en inzichten, vormen de basis voor een uniek Recept voor de Toekomst. Ieder uiteindelijk recept vormt een strategisch actieplan om The Next Step te kunnen bereiken. Recepten worden op maat samengesteld en vormgegeven. Na afloop van een traject ontvangen alle betrokkenheden deze concrete & stimulerende follow up.

Recept voor de Toekomst vormen het ultieme bewijs dat een initiatief om collectief kennis te ontwikkelen niet eenmalig maar van duurzame aard is. Hiermee wordt voorkomen dat processen stagneren en onderstreep je als opdrachtgever de wens om actief vervolg te geven om The Next Step te bereiken.

O.A. ZIJ GINGEN JE VOOR: