Bijeenkomsten om koers te bepalen

RECEPT VOOR DE TOEKOMST

Onze Recepten voor de Toekomst vormen een inhoudelijk en waardig aandenken voor ieder traject of event dat wij organiseren. Alle kennis die tijdens een meeting(reeks) of evenement wordt uitgewisseld, vangen we in 1 handzaam én origineel ontworpen document. Dit document wordt zowel digitaal als gedrukt na afloop verspreid onder betrokkenen en kan gebruikt worden om anderen bij een centraal vraagstuk te betrekken.

DOELGERICHTE DOCUMENTATIE
Wat waren de belangrijkste lessen voor de toekomst? Welke scenario’s moeten we verder ontwikkelen en hoe realiseren we gezamenlijk de beoogde doelen?

De uitkomsten van meeting(reeks) of evenement vormen het vertrekpunt voor het Recept voor de Toekomst. Op basis van deze output ontwikkelen een tekstschrijver en vormgever de content door tot een tastbaar, compact en visueel aantrekkelijk einddocument waarin concrete vervolgstappen worden opgenomen. Het ultieme bewijs dat uw initiatief om collectief kennis te ontwikkelen niet eenmalig maar van duurzame aard is. Dit inhoudelijke aandenken vat uw boodschap en intenties scherp samen en spreekt uw ambities voor de toekomst zichtbaar uit.

RECEPT ALS PODCAST?
Een Recept voor de Toekomst kan ook als podcast worden opgenomen. Deelnemers leveren eigenhandig een inhoudelijke bijdrage die door een vakkundige podcastmaker tot een bondig én triggerend luister document worden gemonteerd.

WETEN WAT DE MOGELIJKHEDEN VOOR U ZIJN?
Neem hier contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.