Formats for innovation and collaboration

INHOUDELIJKE EVENEMENTEN

Wilt u een inhoudelijk evenement organiseren dat uitblinkt in inhoud & vorm?

Cornelis Serveert organiseert inhoudelijke evenementen die verrassen in vorm, interactie en totaalverhaal. Dé manier om uw inhoud en boodschap naar een hoger level te tillen.

We organiseren conferenties, symposia en andere kennis evenementen op maat die mensen verleiden om doelgericht kennis uit te wisselen en perspectieven te delen. Telkens met als doel om een boodschap te verspreiden, inzichten uit te breiden en/of kennis verder te ontwikkelen.

We zijn gespecialiseerd in dynamische formats die verder reiken dan een standaard formule met top down talks. In onze formats integreren we horizontale onderdelen en verleiden we sprekers en publiek om met elkaar nieuwe inzichten te produceren op een manier die wederzijdse kruisbestuiving, inspiratie en plezier oplevert.

WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN

Wij kunnen zowel zorg dragen voor de inhoudelijke ontwikkeling, als voor de praktische uitvoering van uw evenement. Afhankelijk van uw wens ontwikkelen wij uw evenement van A tot Z, of nemen we slechts een onderdeel van uw programma op ons.

ONZE GERELATEERDE PRODUCTEN

We bieden eigen formats aan, zoals How Do You Do, Flip the Conference en het Recept voor de Toekomst. Daarnaast ontwikkelen we ook voorstellen op maat. 

SAMENWERKEN?

Wilt u weten wat Cornelis Serveert voor uw evenement kan betekenen? Of wilt u een offerte opvragen?
Neem hier vrijblijvend contact met ons op.

O.A. ZIJ GINGEN U VOOR: