Bijeenkomsten om koers te bepalen

DIT DOEN WE

Cornelis Serveert ontwikkelt collectieve denkprocessen voor multi-stakeholder vraagstukken in het publieke domein. Het is ons doel om mensen en kennis te verbinden, zodat organisaties heldere en toekomstbestendige keuzes kunnen maken.

Hoe doen we dat? 
Samen met de klant stellen we eerst het vraagstuk scherp. Vervolgens geven we advies over welk proces tot de gewenste antwoorden en resultaten leidt. Ieder proces vraagt ook om een eigen onderliggende strategie, die we eveneens op maat ontwikkelen. Daar komt onze Cornelis methodiek in zicht: we gaan aan de slag met werkvormen die strategische creativiteit en participatie stimuleren. 

Voor het merendeel van onze klanten ontwikkelen wij zowel die doordachte strategie en werkvormen, als dat we de bijbehorende bijeenkomsten zelf leiden. Dat zijn sessies met meer of minder deelnemers; online of fysiek. Op basis van voortschrijdend inzicht vertalen we gedurende dit gezamenlijke traject de uitkomsten continu door naar vervolgstappen. Zo kunnen keuzes zorgvuldig en met draagvlak worden gemaakt en realistisch worden opgevolgd. En zo brengen we structuur aan in denk- en beslissingsprocessen. 

Fijn wapenfeit: Cornelis Serveert werd door Het Financieele Dagblad verkozen tot maatschappelijke vernieuwer van 2019.

Volg ons op MediumMet regelmaat plaatsen we inhoudelijke artikelen.