Bijeenkomsten om koers te bepalen

3 TIPS OM TEAMCOMMITMENT TE VERHOGEN

BE ALL IN. OR GET ALL OUT. THERE IS NO HALFWAY

Commitment is van essentieel belang voor vooruitgang.
Pas als een team zich betrokken voelt en alle neuzen dezelfde kant in heeft staan, kunnen zij veranderingen of toekomstambities ook echt dragen.

Daarom organiseert Projectstudio Cornelis Serveert meetings & brainstormsesssies die deelnemers uitdagen om samen de schouders te zetten onder een ontwikkelingstraject of (innovatie)vraagstuk, met als doel om commitment te verhogen en een ontwikkelingstraject te versterken.

 HOE KUN JE ZELF TEAMCOMMITMENT VERHOGEN?

Projectstudio Cornelis Serveert deelt graag kennis.
Lees hier 3 tips hoe je zelf commitment kunt verhogen:

1. BEN TRANSPARANT & DEEL HET GROTERE VERHAAL
Neem je achterban mee in de doelen, de visie en de grootste uitdagingen van een project. Door de context duidelijk te expliceren, schep je niet alleen helderheid over de output die van het team wordt verwacht, maar stimuleer je ook motivatie, begrip en inzet.  

2. BETREK HET TEAM IN DE IDEEVORMING
Maak tijd en ruimte om het team na te laten denken over de visie, ambities en valkuilen met betrekking tot het betreffende initiatief. Dit zal het gevoel van verbondenheid versterken en het gevoel van herkenbaarheid van het groepsprofiel vergroten.

3. MAAK SAMEN DE ‘HIGH QUALITY DECISIONS’
Betrek het team op belangrijke momenten.
Maak samen de belangrijkste beslissingen.  Zo zal iedereen zich ‘mede-eigenaar’ voelen van de gekozen koers en hiervoor mee verantwoordelijkheid dragen.

Weten hoe projectstudio Cornelis Serveert jouw team kan motiveren?  Neem vrijblijvend contact met ons op.